Lediga tjänster

Jobba hos oss

Vi är ingenjörer, tekniker, projektledare och administratörer, knappt 40 LuleKraftshjältar som alla brinner för att allt ska funka. Dygnet runt, året om, värmer vi Luleborna och producerar el och ånga. Varje avdelning arbetar för att uppnå en stabil produktion och ett hållbart Luleå.

Här jobbar alla med alla, och tillsammans skapar vi en säker och bra arbetsmiljö, med mycket glädje och motivation. Som anställd har du tillgång till friskvård och träningsanläggningar och det finns möjlighet att gruppträna och spela tennis och innebandy tillsammans på friskvårdstimmen. Vi har goda förutsättningar för work-life balance, och det finns möjlighet att utvecklas oavsett roll.

Våra avdelningar innefattar allt från de som kör kraftvärmeverket och yttre anläggningar, ansvar för energiproduktionen, underhåll som drivs i strategisk projektform mot de årligen återkommande revisionerna, anläggningstillgänglighet och säkerhet.

Men också el och instrument, mekaniskt underhållsarbete och reparation av kraftverkets alla delar. Ofta finns det möjlighet att jobba med en stor variation av uppgifter då flera befattningar sträcker sig över stora kompetensområden och många olika projekt.

Se våra lediga tjänster

Lediga tjänster

För att uppfylla vårt uppdrag är vi beroende av kunniga och engagerade medarbetare. Söker vi nya talanger för specifika tjänster kommer du hitta dem här, men vi tar också emot spontanansökningar.

Skicka ditt CV till:

kontakt@lulekraft.se