Lediga tjänster

Elkraftstekniker

Vill du spela en nyckelroll i ett varmt Luleå? Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete i ett bolag som tillsammans värmer Luleå.

I rollen som Elkraftstekniker ansvarar du tillsammans med ditt team för underhåll av kraftverkets elkraftsanläggning, från inkommande 145kV nät till mindre interna drifter. Arbetet utförs med fokus på förebyggande och avhjälpande underhåll. Som elkraftstekniker blir du också involverad i hela eller delar av ett projekt, från förstudie och funktionsutredning till konstruktion, installation, idriftagning och dokumentation. Du blir ett viktigt stöd till produktionen i elkraftstekniska frågor.

Du har en adekvat utbildning inom el/kraft/automation eller motsvarande kompetens genom erfarenhet. Önskvärt är några års arbetslivserfarenhet som industrielektriker med erfarenhet av arbete med högspänningsanläggningar. Meriterande om du har auktorisation A enligt elsäkerhetsverket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor och som person bör du ha ett strukturerat arbetssätt med ett långsiktigt perspektiv och tycka om praktisk problemlösning. Placeringsort för tjänsten är Luleå.

Mer information och ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Wallander 070-439 41 45. 

Läs mer och ansök på www.cesab.se senast den 16 april 2023.