Lediga tjänster

El & Instrument Chef

Vill du spela en nyckelroll i ett varmt Luleå? Vi erbjuder ett roligt och utmanande arbete i ett bolag som tillsammans värmer Luleå.

Som El- och Instrumentchef ansvarar du för att din grupp når uppsatta mål och genom ditt ledarskap bidrar du till utveckling av verksamhet och medarbetare. I rollen ansvarar du för el-, automation- och instrumenttekniker, en grupp på 4 medarbetare.

I ditt uppdrag tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga driften samt avhjälpande och förebyggande underhåll av elkraftsanläggningen. I rollen ingår arbetsmiljöansvar och budgetansvar för avdelningen.

Samverkan med övriga chefer och medarbetare är en viktig del av ditt ledarskap. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD LuleKraft.

Vi tror att du har en utbildning inom elkraft/automation och några års erfarenhet inom ansvarsområdet. Meriterande för rollen är auktorisation A då det är önskvärt att du inom rollen innehar LuleKrafts auktorisation och verkar som elinstallatör för regelefterlevnad för LuleKraft. För rollen är också kunskap i underhållsprocesser meriterande.

Erfarenhet som chef är meriterande men viktigast för oss är dina personliga egenskaper och förmågor. Vi söker dig som vill ta ett större ansvar i en verksamhet, tilltalas av ledarskap och har ett stort engagemang och driv att nå uppsatta mål. Vidare har du en stark strategisk förmåga och kan organisera och prioritera i ett långsiktigt perspektiv.

Arbetet kräver att du kan kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Placeringsort är Luleå.

Mer information och ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Wallander 070-439 41 45.  

Läs mer och ansök på www.cesab.se senast den 16 april 2023.